Ini adalah BLOGLIST Blog Kisah Cikgu ieta dan blog pencarian blogger oleh KCI melalui 2 segmen yang tertera di entri blog bloglist ini. Bloglist ini juga bertujuan untuk memudahkan blogwalking.

Sila tinggalkan HANYA URL LINK BLOG ANDA di mana-mana ruang komen yang bersesuaian untuk melayakkan blog anda tersenarai ke dalam senarai bloglist ieta.

Terima kasih atas kerjasama diberi.
Happy blogging ^__^

SEGMEN : ieta bloglist


SEGMEN : ieta bloglist

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه
Ahha... nampak tak, di kanan dan bawah blog ni penuh dengan pelbagai list blog? Kalau nak tahu, inilah bloglist Kisah Cikgu ieta... Cuba lihat, ada tak blog awak-awak semua tersenarai di kanan atau bawah bloglist ni? Kalau takde... meh join segmen ni.

Nak join? Syarat mudah je, letak je URL link blog awak-awak semua di ruangan komen di bawah tu ya. Boleh follow blog Kisah Cikgu ieta untuk pelbagai panduan dan tips blogger, kekeluargaan dan resipi sempoi juga isu-isu semasa termasuk panduan ilmiah.
Segmen, Segmen Kisah Cikgu ieta, Blog Kisah Cikgu ieta, Segmen sepanjang tahun, SEGMEN : ieta bloglist
Segmen : ieta bloglist
Yang pasti, jika mahu tersenarai di ieta bloglist ni... ikut je syarat di atas tadi. Mudah saya nak blogwalking dari sini tanpa perlu blogwalking dari chatbox lagi.

Oh ya, segmen ini terbuka sepanjang tahun. Semua link peserta yang join segmen ini akan disenaraikan ke dalam ieta bloglist mengikut cita rasa blogger blog Kisah Cikgu ieta.

Harap maklum bermula tarikh 28/3/2014, untuk SEGMEN : ieta bloglist, URL link peserta akan terus dimuatkan ke dalam ieta bloglist tanpa saya membalas jawapan setiap peserta yang join sebab saya nak meneruskan blogwalking diwaktu lapang dan menyiapkan kerja-kerja saya yang sedia ada. Terima kasih ya sudi berada dalam bloglist saya. ^_^

17 comments:

Ieta Mat Saad said...

Testing komen

Amirul Ramli said...

Kak ni saye.. hehe.. http://www.terapinoetik.com

Cikgu Norazimah said...

nak join

http://cekgunorazimah.blogspot.com/

Ieta Mat Saad said...

Terima kasih cikgu :)

Adilah Asari said...

eh kenapa ada "love the craft" je kakak??huhu..
mane "celoteh cik yaya'?hehe..ni nak nangis ni..joke ^_^

Ieta Mat Saad said...

tu akak yg masukkan le Yaya... sbb akak suka blog Yaya yg tu... hehe... ce Yaya joint segmen ni gak, pasti blog Yaya tersenarai dlm bloglist 2013

Adilah Asari said...

semestinya yaya join la kakak..
nah link..hehe ^_^
http://misteriomuchacha.blogspot.com/

Mazelina Zaini said...

Nina nak join juga :)

http://neynaproperty.blogspot.com/

shuhaida saad said...

nak joint juga.. jeles ni ramai blogger ada dlm bloglist kak ieta :)

http://shuhaidasaad.blogspot.com/

dah mmg ltk link blog akak di bloglist ss ;)

alice said...

semakin simple saja blog nya ieta,good job hehehe....

Ieta Mat Saad said...

Blog ini utk tujuan memudahkan saya blogwalking sahaja cik @alice :)

Maria Firdz said...

Wah rmai join... Tggu dpt on lappy bru leh joib.. Huhu

Azahairi Abd Aziz said...

Salam
Nak dok dlam blog list jugak .....
http://azahairi.com

Azimah Shukor said...

Saya layak ke???? www.azimahshukor.blogspot.com ...klau layak terima kasih kak ieta..

azzahairi sulaiman said...

Saya letakkan juga link blog ieta di ruangan link exchange. Terima kasih ieta.

www.azzahairi.com

Ieta Mat Saad said...

Encik Azzahairi dan Cikgu Norazimah, dah ada dlm bloglist saya ya. Terima kasih... Maaf lupa inform di sini

Ieta Mat Saad said...

Blog Encik Azahairi pun dah tersenarai. Terima kasih ya ^__^

Post a Comment

Anda memang hebat kerana sudi komen dan menyertai segmen saya. Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...